Feliz Año Nuevo

Hyvää Uutta Vuotta!

Taas myöhässä toivotteluista, mutta täällä se ei ole niin tarkkaa. Yksi vuosi taas paketoitiin ja uutta on alettu tallustaa eteenpäin.

Uutta vuotta viestin ystäväni kanssa, joka tuli luokseni pariksi päiväksi ollessaan täällä viikon lomalla. Olemme tutustuneet heppahommissa täällä Espanjassa. Söimme dinnerin ja nautiskelimme viiniä kahteen asti yöllä. Dinneriksi oli kuohkea hernekeitto, seesamilohta sieni-papuhöystöllä sekä jälkkäriksi Tarte Tatinia. Ohjeet tulossa ruokablogin puolelle.

Ilotulitus oli täällä huomattavasti pienempi. En ollut varma, ammutaanko täällä yhtään, koska se on periaatteessa kiellettyä. En edes tiedä, mistä raketteja täällä voi ostaa. Kaupungilla kuuli jonkin verran “kiinalaispauketta”, mutta täällä meillä maalla ei yhtään. Rakettejakaan ei ammuttu kovin läheltä. Tosin vuorelta näimme ne, mitä lähimpien kilometrien päästä aamuttiin. Tai kymmenen kilometrin päässä 🙂 Tämä toiminta siis huomattavasti Suomea pienimuotoisempaa. Yhden pelkäävän noutajan kanssa ei harmittanut.

Kun kello lyö kaksitoista, on tapana syödä jokaisella kellonlyömällä yksi viinirypäle onnea tuottamaan. Rakkauselämän parantamiseksi pitäisi myös olla pukeutunut punaisiin alusvaatteisiin. Valitttavasti tämä vinkki tuli liian myöhään, joten rakkauselämäni taitaa pysyä tämänkin vuoden ihan yhtä ankeana kuin viimeiset neljä vuotta.

Moni on käynyt vuottaan läpi ja mitä toivoo seuraavalta. Itselläni on takana suuri muutosten vuosi. Totesin, että aloitin elämäni kaksi kertaa uudelleen yhden vuoden aikana. Ensin muuttamalla virallisesti Espanjaan ja aloittamalla työt. Toisen kerran aloitin uudelleen, kun työt yllättäen loppuivat ja aloitin freelancerina. Ehkä aika rankka vuosikin, mutta hyvin positiivinen. Tältä uudelta vuodelta odotan eniten, että saan tämän elämäni rullaamaan ja löydän tarpeeksi töitä, jotta voin elää elämääni niin kuin tahdon. Näin uskon tapahtuvan, asioilla on tapana järjestyä.

Oikein menestyksekästä ja onnellista tätä vuotta kaikille!

Uusi Vuosi

Advertisements

3 thoughts on “Feliz Año Nuevo

  1. Tuli rypäleet popsittua täälläkin! Vuosien kuluessa kai siihenkin on oppinut tekniikan, kun enää ei sen kahdeksannen kohdalla ole vaarassa tukehtua… 😀

    Ihanaa alkanutta vuotta sinnekin suunnalle!

    Like

  2. Pingback: Vuosipäivä | Vaihtamalla paranee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s