Hevoslomalle Espanjaan?

Nyt kun olen tässä postaillut paljon hevosista, jatkettakoon sillä saralla. Lupaan kertoa jostain muustakin  taas tämän jälkeen 🙂

Minulta on toivottu esittelyä tallista jossa käyn viikottain ratsastamassa. Talli sijaitsee La Calassa, 15 mnuutin ajomatkan päässä Fuengirolasta. Talli on yksityistalli, joka tarjoaa pääosin maastovaelluksia ja ratsastuslomia suomalaisille, mutta miksi ei muunkin maalaisille vieraille. Heiltä voi varata päivän maastoilun tai koko viikon ratsastusloman, jossa hevosista nautitaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Lomilla on mahdollista päästä tutustumaan muihinkin paikallisiin talleihin, kuten tuohon Ecuestre Artequus -talliin, josta olen kirjoittanut aiemminkin.

12710749_824209821058674_7041302567464386263_o

Tämä on mahdollista, pääset ratsastamaan upeissa maisemissa ja laukkaamaan ihania pitkiä mäkiä kukkuloille ❤

10346589_805215262958130_3789892540491552302_n

Pääset halutessasi vierailemaan myös tallilla, joka kouluttaa showhevosia, ehkäpä myös pääset nauttimaan ratsastuksesta siellä.

Ratsastuslomien ja -vaellustaen lisäksi ystävilläni on hevostarvikekauppa internetissä, josta löytyy perinteisiä espanjalaisia ratsastustarvikkeita ja muutakin.

Ystävieni hevosyritys on nimeltään CaballoSpain. Tykkää heistä Facebookissa, niin saat kaikki heidän uutisensa tiedoksesi heti.

Suomalainen Espanjassa eli SE-lehti kirjoitti myös CaballoSpainista jutun.

csm_IMG_0774_01_03e76e337b

Talli jouluasussa

Ratsastustunnit keskittyvät paljon siihen, miten ratsastetaan niin, että hevosella on hyvä olla. Espanjalainen ratsastustapa perustuu ratsastukseen vartalolla ja istunnalla. Ohjasote pidetään keveänä. Itselleni on täällä avautunut ihan eri maailma. Ratsastuskentältä on ehkä parhaimmat maisemat, mitä voi olla: toisella puolella näkyy vuoret, toisella Välimeri. Koko tunti on nautintoa kaikilla aisteilla. Ja pyllylihaksilla.

10368242_805215202958136_6948867006372335508_n

Oikeasti, voiko olla paremmat maiset ratsastuskentältä?

Jos siis haaveilet heppalomasta, voin ehdottomasti suositella heidän pitämiään lomia. Pääset pienellä tallilla nauttimaan espanjalaisesta hevoselämästä helposti suomenkielisessä opetuksessa ja hyvässä ilmapiirissä ilman kiirettä ja stressiä.

csm_IMG_0781_c7db820607

Espanjalaisen kotitallin tunnelmaa ❤

7 thoughts on “Hevoslomalle Espanjaan?

 1. Ihanat maisemat! Vähän samanlaiset maisemat oli tallillta, jossa kävin Kanarialla pari kertaa. Tosin maastoilemassa. Mitä multa monesti kysytään on että käytetäänkö siellä Espanjassa kypärää… No comments kysymyksen laadusta, mutta kyllä, sielläkin kypärä on pakollinen ratsastettaessa. (En tiedä onko kukaan esittänyt sinulle koskaan tätä fiksua kysymystä…)
  Jos muuttaisimme takaisin Kanarialle etsisin ehdottomasti tallin, jossa käydä siloin tällöin ratsastelemassa. Itse pidän enemmän maastoilusta, mutta olisihan se kiva oppia enemmän myös sitä hevosenhallintaa!

  Like

  • Tällä ei kypärä ole pakollinen eikä kypäröitä näekään muilla kuin ulkomaalaisilla maastossa. Kentälläkään harva paikallinen pitää, tuskin kukaan. Paikalliset kyllä ihan suoraan nauravat, jos kypärä on päässä baarimaastossa. Itse en kuitenkaan halua ilman sitä ratsastaa. Arvostan päätäni sen verran 🙂

   Like

   • Mielenkiintoista… No en minäkään ole käynyt kuin siellä yhdellä tallilla, joten en sen enempää voi kypäräpakosta sanoa. Mutta kyllä se siellä oli pakollinen.

    Like

 2. Vaikka toimin vain sivustakatsojana niin puitteet, maisemat ja opetus ovat ihanteelliset. Pidän kovasti myös ajatuksesta, että opetetaan ratsastamaan niin, että hevosella on hyvä olla. Pari viikkoa ja sitten pääsemme taas tuonne tallille. 🙂

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s