Ratsastusta Ecuestre Artequusilla

Mainitsin aiemmin hepposhow-postauksessa, että pääsin aiemmin itsekin ratsastamaan showhevosella. Muutama viikko sitten kävimme samaisella tallilla ratsastamassa. Ystäväni heppayritys järjestää omistajan kanssa yhdessä myös heidän tallilla kävijöille tunteja tällä kyseisellä tallilla.

Periaatteessa tallilta voi varata ratsastustunteja, mutta helpommin pääsee suhteiden kautta. Varsinkin hinta silloin on parempi.

Tunnin pitää tallin omistaja Alejandro Barrionuevo, joka itse ratsastaa pääosin showssa ja kouluttaa tietekin hevosiaan showesiintyjiksi. Ystäväni ja minun hevoseni kumpikin esiintyvät erilaisissa showssa. Heppani Ecijana (me kustuimme Neiti Vesihana :-)) esiintyi juuri katsomassamme showssa.

Kuvat kertokoot loput tunnistamme. Tunnelmasta sen verran, että klassinen musiikki soi taustalla, ja itse päädyin ratsastamaan niin omassa kuplassani, että ope joutui välillä herättelemään vaihtamaan suuntaa 😀

ecijana

Ensikohtaaminen Neiti Vesihanan kanssa. Vesihana siis espanjalaisesta lausumisesta johtuen.

ecijana ja anni

Suurta keskittymistä neidin kanssa.

hanni ja anna

Todistusaineistoa: Anna-Hanni-team pystyy olemaan hiljaa ja keskittymään välillä

Kuvista kiitos Katja Korhonen.

Advertisements

4 thoughts on “Ratsastusta Ecuestre Artequusilla

  1. Hola! Onpa hepat sekä ratsastajat koreannäköisiä! Varmasti mukavaa menoa. Me täällä hiihdelty pikkusumussa ja väliin loskassakin. Paavonpolulta löytyi sentään vielä latu. Kiva lukea kuulumisiasi näistä blogeista. Terkkuja kevääseen!

    Like

    • Kiitos, hepan on tuolla tallilla aivan upeita. Täällä vielä odotetaan lämmön tulemista tännekin! Täällä korkealla varsinkin on viileää, mutta huhu kertoi, että matalammalla on lämpimämpää 🙂 Terkkuja sinne myös!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s