Kalazagan heppashow

Olen saanut jo aiemminkin tutustua ihanaan Ecuestre Astequus talliin, joka sijaitsee Malagan lähellä.

Muutama viikko pääsin sinne ratsastamaan. Voin kertoa, että oli aika ainutlaatuinen kokemus ratsastaa show-hevosella. Todella osaavia, mutta eivät anna ilmaiseksi mitään. Ehkä saan laitettua kuvia siitä reissusta, tai sitten seuraavasta 🙂

Joka tapauksessa lauantaina kyseisellä tallilla oli show. Nykyisen pitäjän isä on ollut todella kuuluisa hevoskouluttaja ja ratsastaja. Hän ratsasti mm. Apassionatassa. Hän valitettavasti menehtyi noin vuosi sitten tapaturmassa. Poikansa onneksi on jatkanut samalla tiellä.

Menimme meidän heppaporukalla katsomaan shown. Mun puhelimen kamerassa ei riitä paukut ottamaan pimeässä kuvia, joten kuvia voi käydä katsomassa Facebookissa täällä ja heidän sivuillaan.

Saimme nähdä siellä kolmen esiintyvän hevosen. Kaikki PRE eli pura raza español rotua, andalucialaisiksikin kutsuttuja. Tamma oli Ecijana, jolla itse sain ratsastaa. Päätähtenä oli Emperador, joka on kiertänyt mm. Apassionatassa ja “tanssinut” flyygelin päällä siellä. Kolmas heppa jäi tunnistamattomaksi tähdeksi.

Täällä on showtalleja enemmänkin eli hyvää lomaohjelmaa, jos hepoista tykkää 🙂

Artequus

Ecijana lämmittelyssä ennen showta.

12791093_1511311705841810_123038285196584144_n

Tallin oma mainos showsta.

Upeaa, että saa nähdä ja jopa kokea hyvinkin läheltä upeita ja osaavia hevosia.

4 thoughts on “Kalazagan heppashow

Leave a comment