Auttakaa! Ideoita parvekelaariin

Onpa kaunis sana tuo laari. No mutta tällä hetkellä ei itse laarikaan ole kaunis. Siis apua hyvät ihmiset. Ideoikaa pliis kommenttiboksiin, miten sisustaisin tuon laarin. Tällä hetkellä siinä on pari yrttiä ja kukkia, jotka päätyvät varjoisemmalle puolelle, heti kun ilma kuumenee liikaa.

Laari on iso. Uskoisin, että 80 x 200 cm eli mullalla en halua täyttää. Tuo on kesällä niin kuuma paikkakin, joten uskon, että siinä ei moni kasvi oikeasti viihdy. Ehkä jotkut mesikasvit. Ideoita, ideoita, ideoita!

parvekelaari

Advertisements

6 thoughts on “Auttakaa! Ideoita parvekelaariin

 1. Voisiko osa laarista olla vesiaiheinen? Astia vettä varten ja kauniita kiviä ja simpukoita ympärille. Vettä voisi lisäillä ja astiaa välillä pestä. Kelluvat kynttilät iltaisin… Pinterest, tuo ihmeiden maailma…etsippä sieltä inspiraatiota. Faroon kahden viikon päästä 💃!

  Like

  • Tuo on niin kuuma paikka, johon tuulee vielä, joten luulen, että vesi haihtuu nopeati, jos sitä on vähän. Tuo laari on vain noin 15 senttiä syvä, joten sekin tuo oman haasteensa. Vesi olisi muuten ihana, tykkään tosi paljon vesiaiheista esim puutarhassa. Pinterestiä olen minäkin kaivanut ja paljon hyviä ideoita onkin muuten terassille, mutta tuo pirun laari 😀

   Like

 2. Tällä hetkellä puulaatikot ovat puutarhoissa suosittuja, voisiko tuonne laariin laittaa usemman laatikon ja niihin heinäkasveja yms., jotka ovat jo valmiiksi kuivia 🙂 ja paljon kiviä sekaan… Voin auttaa kivien kantamisessa parin viikon päästä!

  Like

 3. Vesiaiheet keräävät täällä hyttysiä munimaan ellei sitten vettä, esim. klooraa säännöllisesti. Itseltäni lähti pihasta pieni vesiallas juuri hyttysten takia pois 😦

  Paljon yksivärisiä koristekiviä ja erikseen niiden sekaan upotettuna muutama laakea ruukku, joissa on mehikasveja ja vaikkapa pari eksoottista lyhtyä? Itselläni täällä ovat erilaiset mehikasvit menestyneet varsin hyvin paahteisellakin paikalla ja lähes hoidotta.

  Like

  • Totta, hyttyset. Ja niitä en halua pesimään. Eli vesiaiheen voi unothaa. Mehikasveja olen miettinyt, joten kiva kuulla, että menestyvät helteisellä paikalla. Pääsevät harkintalistan kärkipäähän 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s