Hop Lop espanjalaisittain

Kyllä. Eikä mikään aikuisten leikkipaikka. Vaan mitäpä se sinkkunainen perjantai-iltana tekee kuin viettää muutaman tunnin katsomassa lasten leikkejä.

Tai eipä oikeastaan. Kyseessä on täällä mun kylällä oleva lasten sisäleikkipaikka. Suomessa nämä ovat hoploppeja ja muita sellaisia.

Sanoin aluksi, ettei ole aikuisten paikka. Itseasiassa ehkä onkin. Istuimme siellä ystäväni kanssa ja päivitimme kuulumisia oikein pitkän kaavan kanssa. Ystäväni poika ja hänen ystävänsä touhusivat leikkipaikassa muutamaa visiittiä lukuunottamatta koko ajan. Touhua riitti ja me kahvittelimme. Ulkona satoi kaatamalla vettä ja meidän piti tuhlata muutama tunti kylällä. Mikä olisikaan ollut parempi paikka. No ranta, jos ei olisi satanut.

Paikallinen hop lop poikkeaa Suomen versioista samoin tavoin kuten koirapuistokin. Tarjolla on myös viiniä ja muita virvokkeita. Täällä alkoholi ei ole tabu vaan ihan normaali ruokajuoma. Sitä ei katsota pahalla. Miksi olisikaan, jos nauttii sivistyneesti pienen lasin viiniä tai likööriä. Täällähän kännissä ei ole kuin turistit.

tiski

Ruokatiski viinipulloineen

sisäleikkipuisto

Lapset portin taakse touhuamaan ja aikuisille kahvit!

Advertisements

4 thoughts on “Hop Lop espanjalaisittain

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s