Kotiesittelyssä makuuhuone

Vihdoin ja viimein alan kertoa kodistani. Yksinkertaisesti kaikki ei ole ollut valmiina. Eikä itseasiassa ole vieläkään. Olohuone/keittiö/ruokailuhuone ovat edelleen kesken, joten ne esitellään viimeisenä. Kuitenkin toivottavasti jo helmikuun lopussa. Sen siitä saa, kun tilaa jotain huonekaluja, jossa on tosi pitkä toimitusaika.

No, mutta tervetuloa katsomaan maakuuhuonettani. Makuuhuone on muuten valmis, mutta kattovalo puuttuu. Pitäisi sellainen vielä käydä hankkimassa. Periaatteessa jo tiedän mitä haluan tai tässä tilanteessa ja tässä maassa enemmänkin, mitä tarvitsen.

Ensimmäinen kuva on otettu parvekkeen ovelta kohti huonetta. Huoneessa on kahteen suuntaan ikkunat, mikä tekee huoneesta ihanan valoisan. Auringon nousun näkee tästä ikkunasta, joten voitte uskoa, miten ihana on katsoa Välimerestä nousevaa punaista palloa lähes joka aamu ❤

Vaatekaapit täällä on kiinteät ja rakennettu seinän sisään. Irtokaapit olisivat huomattavasti tilavammat, mutta enpä nyt ala näitä räjäyttämään. Täällä ei kaappien sisälle oikein löydy elfa-tyyppisiä korisysteemejä vaan laatikostot ovat puuta. Tai enemminkin lastulevyä, mutta toimivat tietenkin samoin. Ikeasta löytyy koreja, mutta espanjanlainen strandardivaatekaappi on pienempi.

makkarikaapit

Rullaverho ja valkoiset verhot Leroy Merlin, yöpöytä (hih, palli) ja lamppu Pentik, sänky ja sängynpääty Boconcept, tyyny Maisons Du Monde, päiväpeitto Asko, matto Ikea

Seinät huoneessa ja koko asunnossa maalattiin valkoiseksi. Täällä ei ihan ymmärretä valkoisella maalattua, koska miksi maalata ilman väriä. Lopulta kaikki ovat kyllä tykänneet tästä skandinaavisesta pakkomielteestä 🙂

Sänkyyn olen ollut tosi tyytyväinen. Siinä on vielä säilytyslaatikot alla, joka helpottaa säilytystilojen vähyyteen. Lattiat koko asunnossa on luonnonvalkoista marmoria.

alhaalta

Olen aina haaveillut makkarista, josta valkoiset ohuet verhot heiluu tuulessa parvekkeelle. Nyt olen saanut sen ❤ Niin ihanaa saada makkarista käynti parvekkeelle. Ja onhan noi palmutkin ihanat. Niitä on kiva kuunnella kovassa tuulessa.

eka

Parvekkeen ovelta kun katsoo huoneeseen päin, avautuu pidempi käytävä. Käytävän varrella on kylpyhuone, kuten master bedroomissa kuuluu ollakin. Käytävän perällä sijaitsee vierashuone.

 

kaytava

Makuuhuoneeni maisema. Välimeri siellä siintää. Ja rakastan noita vuoria ja maaseutua. Kirkkaalla näkyy myös Sierra Nevadan lumihuippu. Parveke kiertää vielä tämän ikkunan alle.

 

 

maisema

Päivänvalossa parvekkeelta on helppo pääsy makkariin ja noi lepattavat verhot on vaan ihanat. Heijastuksena näkyy maisemia ihaileva Vilja ❤

ulkoa

Kuva iltahämärästä. Huone näyttää niin houkuttelevalta ulkoa päin. Hih, kyläilevän naapurin hahmokin päätyi kuvaan 🙂

ilta

Vielä myöhäisempi kuva iltavalaistuksesta. Parvekkeelta näkyy ulkovalot, jotka on viritetty parvekkeen kaiteelle. Täälläkin on kausivalot käytössä 🙂

iltasisalla

Toivottavasti tykkäsitte makuuhuoneestani 🙂 Seuraavaksi kylppärit tai vierashuone.

Advertisements

7 thoughts on “Kotiesittelyssä makuuhuone

 1. Tosi kaunis, yksinkertainen sisustus, jossa kaikki sopii yhteen. Ja toi parveke… Meillä ei ollut Kanarialla parveketta. Mutta tuo “rakennetaan huoneisto pitkän käytävän varrelle” kuulostaa kovin tutulle!

  Like

 2. Hola!

  Voisit kyllä perustaa sisustusmyymälän!
  Saisinko pari vinkkiä: Mikä on valkoisen maalin sävy/nimi? Vinkkaa hyviä valaisinkauppoja!
  El Faro asuntomme kaipaa pientä päivitystä…

  Like

  • Hola! Voi kiitos, sisustuskauppa olisikin ihana! Tuo maali on ihan perus sävyttämätön seinämaali. Ostin isot tonkat Akista. Brändi on Luxens ja purkin kyljessä valokuva ruokapöydästä ja sinisistä tuoleista. Valkoinen teki asunnosta niin paljon raikkaamman ja entistä valoisamman. Valaisimia en ole täältä ostanut, Ikeasta vain yhden. Mutta itseasiassa, juuri Fugen/Mijaksen Akin valikoima näytti aika hyvältä. Kunhan pääsen joskus esittelemään olohuonetta, niin täällä on valaisimet, jotka entiset omistajat ovat ostaneet sieltä ja jotka minäkin kelpuutin jäämään 🙂 Mutta jos jotain suosittelen, niin Maisons du Mondea. Ikean vieressä. Aivan ihania kalusteita. Heillä on pieni valikoima kalusteita liikkeessään, mutta nappaa kataogi mukaan ja tilaa tuotteet. Jossain on vitsin pitkä toimitusaika, mutta ovat tosi kauniita. Ja kaikkea muuta ihanaa sälää kauppa pullollaan!

   Like

  • Kiitos! Tuo on ollut käytössä jo useamman vuoden. Haaveilin aina Moko Marketing silkkisestä päiväpeitosta, mutta päädyin kuitenkin aina ostamaan sillä rahalla lentoliput. Niillä tosiaan on tosi ihania, mutta Askokin kannattaa tsekata. Ja Luhta Homella on ollut saman tapaisia joskus.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s