Me ollaan luettelossa

Huomenna onkin luvassa jännä päivä. Lähdemme ensimmäiseen koiranäyttelyyn näin ihan ulkomailla. Ja itseasiassa menemme ulkomaille. Itsellekin täytyy muistaa ottaa passi mukaan. Suuntana siis Gibraltarin vuotuinen kaksipäiväinen kaikkien rotujen kansainvälinen koiranäyttely. Ensimmäinen näyttelypäivä on jo tänään, mutta me osallistumme vain yhtenä päivänä.

Kasvattajan luona olemme käyneet muutaman kerran treenaamassa, jotta pennut tottuvat esiintymään muiden läsnäollessa. Samalla olemme hoitaneet sisaruspainit. Myös Vilja osallistuu ja on saanut olla mukana treenaamassa vaikka osaakin jo kaiken, kuten pitääkin.

Ilmoittautuminen hoitui täällä netin kautta. Maissin esiintyy vauvaluokassa ja Vilja avoimessa. Koska Vilja on ulkomaalaisessa rekisterissä, piti näyttelytoimikunnalle toimittaa etukäteen kopio Viljan rekisterikilvestä. Se hoitui kätevästi netissä, kun näyttelymaksukin.

Se mikä täällä on erikoista Suomeen verrattuna, että näyttelyluettelo on etukäteen nähtävissä netissä ja sieltä sen voi myös halutessaan tulostaa. Vilja luokassa oli noin kymmenen koiraa ja Maissin viisi. Taso näyttää korkealta. Kultaisia noutajia on 50, joka voisi arviolta olla noin puolet, mitä Suomessa vastaava näyttely vetäisi.

Sieltä löytyy Vilja

 

Ja täältä Maissi ja itseasiassa myös Maissin velipoika Billy.

Ja mikä todella on erikoista, suurin osa omistajista onkin miehiä!! Hyvin erikoista naisvaltaiseen harrastukseen Suomessa tottuneena. Mutta kuten täällä on usein todettu, espanjalaiset miehet ovat todella eläinrakkaita.

Se, mikä tekee näyttelystä hieman erikoisemman, on sen sijainti. Tuleepahan käytyä ensimmäisen kerran Gibraltarilla. Meidän arvostelu alkaa vasta klo 11, mutta olosuhteista johtuen pyrimme olemaan paikalla yhdeksän aikaan ennen kuin turistibussit valtaavat tullin! Kääks.

Advertisements

6 thoughts on “Me ollaan luettelossa

  1. Tsemit varsinkin Maissille eli ekakertalaiselle!
    On Gibraltarin apinoilla ihmeteltävää kun haukkujen määrä kaikuu the Rockin rinteille.
    -farotar-

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s