Jälkeenjääneet

Eilen illalla saimme huonoja uutisia, Málagan provinssi jää ainakin viikoksi vielä vaiheeseen 0. Tämä johtuu siitä, että pääkaupunkimme mittarit eivät vielä kohtaa annettuja indikaattoreita. Muut kunnat ympärillä kyllä ja uutisissa sanottiinkin, että olemme hyvin lähellä. Indikaattoreina on mm. vapaana olevat sairaalapaikat ja uusien tapauksien kehitys parin viikon aikana (lähde). Andalusian hallitus yritti, että provinssit voitaisiin pilkkoa pienempään, mutta oletettavasti se olisi aika mahdoton käytännössä.

Eilisen uutisen otsikko

Ravintolat siis pysyvät ainostaan takeaway paikkoina, pienemmät liikkeet eivät saa aueta ja ystäviä emme vielä saa tavata. Mutta onneksi ei menty askelta taaksepäin.

Edellisestä kirjoituksestani näkee hyvin pääasiat vaiheista.

Nyt vaan toivotaan, että numerot eivät ala mennä huonommaksi ja päästäisiin siirtymään toiseen vaiheeseen viikon päästä.

Andalusiassa myös Granada jäi vaiheeseen 0. Muualta samaan vaiheeseen jäivät mm. Toledo ja Ciudad Real Castilla-La Manchassa, Barcelona Kataloniassa ja Madrid. Tästä lähteestä löytää tarkemmin alueet.

Espanjan saaret kuten Kanariansaaret ja Mallorca pääsivät jo vaiheeseen 1.

Tuleeko muuten mieleesi, mitä täällä tämänhetkisessä elämässä kiinnostaa?

Altaalle olisi jo ikävä, sadetta luvataan, joka hieman helpottaa ajatusta uima-altaasta pienen hellejakson jälkeen

3 thoughts on “Jälkeenjääneet

  1. Miten siellä ovat ihmiset noudattaneet ulkoiluaikoja? Onko ulkona vastaantulevat epäilevän oloisia (“onkohan tuolla virus…?) vai omia espanjalaisia itsejään (hymy + buenos días). Onko sun työhommat joutunut kuinka jäihin vai oletko pystynyt hoitamaan etänä?
    Vaikka teillä elämä junnaa nyt vähän paikallaan, on parempi mennä sitten vaikka pienin askelin, kunhan mennään eteen- eikä taaksepäin!

    Like

  2. Pingback: Fase 2 | Vaihtamalla paranee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s