Pakkaamisen sietämätön vaikeus

Huomenna herätys klo 6 aamulla. Reilu tunti aikaa saada itsensä ja koiransa ulos ja kohti Cartamaa. Koirat koirahoitoon ja itse lentokentälle. Huomenna suuntana Suomi!

Ihanaa nähdä ystävät!

Kauhulla odotan säätä, joka ei näytä lämpimältä. Kauhulla odotan kaikkia herkkuja – bikinioperaatio tulee saamaan pahan takapakin. Epäilen tulevani noin 5 kg suurempana takaisin. Kiirettä tulee olemaan, kun juoksen paikasta toiseen palaveiden perässä.

Mutta pakkaaminen. Lämpöä siis alle +20 astetta. Täällä on nyt totuttu kulkemaan shortseissa ja t-paidassa. Tänään kesän lämpimin ilta, kun vielä pimeässäkään ei tarvitse oikein laittaa hupparia päälle. Sukat ovat liikaa.

Kun yritän tutkia, mitä laitetaan päälle alle +20, löytyy vaatekaapista täällä talvella pidettäviä vaatteita. Paitoja, jotka tuntuvat ihan liian talvisilta. No, päädyin sitten kerrospukeutumiseen. Yhden shortsit otan mukaan, mutta epäilen niiden kyllä olevan hyvinkin turhat. Ehkäpä toisena viikonloppuna tuulettomassa kohdassa niille voisi olla käyttöä.

Mutta nyt täytyy yrittää käydä pikku hiljaa makuuhuoneen puolelle. Sitä ennen vielä koirat ja roskat ulos.

Ja murtovarkaille tiedoksi, ystäväni tulee asumaan asuntooni oman reissuni ajaksi, joten turha yrittää sisään luvattomille asioille 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Pakkaamisen sietämätön vaikeus

  1. Bienvenude a Finlandia! Täällä on tänään ainakin vielä shortsikelit, toivotaan että ensi viikollakin. Jos tarviit kämppää/kuljetuksia, niin ota yhteyttä. Hyvää Suomilomaa!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s