Öljyjä ja etikoita

Öljyt ja etikat ovat vaan niin hyviä, että olipa kiva saada vinkki, mistä saa vähän erikoisempia öljyjä. Kauppa vom Fass löytyy ihan Fuengirolan keskustaa Calle Marbella 6:sta.

vom fass Kauppa ulkoa

Kauppa löytyy helposti läheltä Plaza de la Constituciónia.

Kaupassa myydään irtomyyntinä erilaisia öljyjä, viinietikoita ja likööreitä. Ajatuksena on, että kaupasta saa valita pullon, joka sitten täytetään halutulla sisällöllä. Jatkossa voi saman pullon käydä täyttämässä uudelleen. Erinomaisen luomuoliiviöljyn hinta oli alta kaksi euroa desi. Viinietikat alta kolme euroa desi. Pullojen hinnat tietenkin vaihtelevat muutamasta eurosta useampaan euroon. Hinta on kalliimpi ensimmäisellä kerralla, kun täytyy ostaa pullo mukaan. Toki siihenkin voi vaikuttaa sillä, minkälaisen pullon valitsee.

vom fass  pullt

Pullovalikoioma on tavallisesta pienestä suureen lahjapulloon.

Öljyvalikoima on suuri, on luomuoliiliöljyä, pähkinäöljyjä, siemenöljyjä ja maustettuja öljyjä. Erilaisia maustettuja viinietikoita sekä valkoisia että punaisia. Lisäksi sieltä löytyi valikoima erilaisia liköörejä. Saimme maistaa sesonkituotetta mansikkalikööriä, joka on tehty tuoreista mansikoista ja maustettu tilkalla sitruunaa. Myyjät suosittelivat sekoittamaan liköörin cavan kanssa, ja uskon, että toimii!

vom fass öljyt

Öljyt ja viinietikat olivat säiliöissä, josta sitten oma pullo täytetään.vom fass  liköörit

Ihanalta näyttäviä värikkäistä liköörejä.

Muutenkin öljyt sai maistaa ennen ostopäätöstä. Itse päädyin hasselpähkinäöljyyn ja vadelmaviinietikkaan. Sain testata ne yhdessä ja voi vitsi, miten herkullisia! Lisäksi ostin ihanan vihreää luomuoliiviöljyä. Ja mikä ihanaa, voin käydä täyttämässä pullot, kun herkut loppuvat joko samoilla tuotteilla tai voin vaihtaa uusiin. Äitini osti kotiinviemiseksi hunajalla maustettua valkoviinietikkaa, nam!

vom fass  omat pullot

Omat valinnat: vihreä luomu oliiviöljy tavallisessa pullossa ja hasselpähkinäöljy sekä vadelmaviinietikka pinottavissa neliöpulloissa. Kylkeen kirjoitettiin nätillä käsialalla, mitä pullossa on.

Advertisements

2 thoughts on “Öljyjä ja etikoita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s