Ei tarvetta viikonloppuun

Pitkän kirjoitustaon jälkeen vihdoin edes hieman näppiksellä. Yksinkertaisesti on ollut hieman kiirettä. Juhlia, ystäviä, töitä ja maakuntamatkailua. Näistä myöhemmin lisää.

Tänään on siis ensimmäinen oikein lämmin päivä. Tai tavallaan ei. Tuuli on aika kova ja jos tuuli kohdalle osuu, on taas viileä. En voi kirjoittaa, että kylmä 😂

Aamulla jopa tarkenin ulos koirien kanssa t-paidassa.

Luin äsken Facebookista lainauksen “My goal is to build a  life I don´t need a vacation from.” Nyt juuri tuntuu siltä. On perjantai ja takana on aika kiireinenkin työviikko. Uusia projekteja on muutama ja niiden kanssa on mukava puuhastella. Viikkoon mahtui yksi videokuvauspäivä, joka tehtiin vuokravillalla Marbellassa.

Tänään olen tehnyt erään yrityksen verkkosivustoa. Olen istunut parvekkeella shortseissa ja t-paidassa. Välillä tuuli pyörähtää ja tulee pikkaisen viileä. Sisällä lattia on kylmä, mutta lämpöä sielläkin jo +20-astetta. Lounaaksi uunikanaa punaviinissä, tomaatteja ja parsaa. Pieni siesta siis tähän väliin.

Parvekkeelta näkyy vuoret ja ihanan sininen Välimeri. Koirat tuovat välillä pehmolelujaan.

Taidan ottaa lasin Tinto de Veranoa, pistää pyykit kuivamaan ja jatkaa verkkosivujen kanssa.

Ihanaa viikonloppua!

Advertisements

One thought on “Ei tarvetta viikonloppuun

  1. Terveiset Suomen Lapista ja Saariselältä! Viikko on sujuteltu suksilla. Luntakin on täällä vielä 70senttiä. Tosin hupenee vauhdilla kun ulkona jo plussan puolella yötkin. Käytiin viikonpäätteeksi Kiilopään savusaunassa. Joko kukkii siellä kirsikkapuut?
    Nyt kakkua kehiin! Feliz Cumpleaños! Juuri nyt tarvitaan viikonloppua, että voi hetken pysähtyä juhlaan! Sydämelliset Onnittelut kummitytölle! Terttu ja Immo Lapin lumilta

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s