Mattopostaus

Halusin kotiini ison ruokapöydän, johon mahtuu 6-8 ihmistä syömään samaan aikaan. Ja haaveilin sen alle ihanasta marokkolaisesta matosta. Löysinkin yhden, heh, maksoin yli 3000 euroa, joten se jäi kauppaan.

Toiseksi kotonani on koira, josta toinen vasta mattoihin tottumaton 10 kuukautinen tyyppi. Ja välillä valitettavasti koirilla esiintyy vatsatautia ja kuten ihmisilläkin, se tavallisesti alkaa yöllä. No, 3000 euron matto painavan pöydän alla ja siihen mahdollisesti sattuva vahinko ei jotenkin ole innostava vaihtoehto.

Tai jopa markan maksava painava matto, jota saisi likaisena kiikuttaa…öööö..mihin lie pestäväksi.

Pinterestissä olin törmännyt hauskaan ideaan rakentaa pienistä matoista iso matto. Kurkkaa tämä. Ja tämä.

Löysin sitten A Loja do Gato Preto liikkeestä juuri sopivat matot. Vielä on hieman haasteita saada ne pysymään paikoillaan vauhdikkaiden koiraneitien kanssa. Olen teipannut niitä yhteen alapuolelta ja se itseasiassa toimii. Ärsyttävää vaan se, että matot joutuu repimään irti aina, kun haluaa ne ravistaa. Seuraavana siis ostamaan sitä liukuesteverkko, jos se auttaisi hieman.

Mutta idea toimii. Vahinko pennulta tapahtui ja keskelle pöydän alle. Selvisin kahden mattopalan pesulla 🙂 Kätevää!

matto

Ihan on mun väriset 🙂

6 thoughts on “Mattopostaus

  1. Onko sulla paljon mattoja muissa huoneissa? Meillä Kanarialla oli kotona kolme mattoa, kaksi isoimman makkarin sängynvierusmattoa ja olkkarin sohvapäydän alla. Anoppilassa taas ei ole yhtään mattoa. Tämäkin taitaa olla skandien juttu nää matot!

    Like

Leave a comment