Asiakaspalvelun kukkasia

Pikkuhiljaa alkaa tulla oikeasti korvista tämä asiakaspalvelu. Kun vaihdoin internetliittymät toiselle toimittajalle, vaihdoin samalla puhelinnumeron samalla operaattorilla. Sain edullisemmin kokonaispaketin. Homma tehty torstaina ja sain SIM-kortin mukaan. Kun puhelin katkeaa maanantaina Masmovilin toimesta, alkaa uusi toimia, kun vaan vaihtan SIM-kortin. Soitin vielä vanhalle toimittajalle eli Masmovilille, tarvitseeko tehdä jotain. Ei.

Meni maantantai ja laitoin sähköpostia uudelle toimittajalle, että eipä sitten vaihtunut, kuten piti. Keskiviikko iltana tuli viesti, että eipä tosiaan ole vaihtunut. Tarkistaisitko vanhalta toimittajalta, että ID tiedot ovat samat.

No eihän ne piru vieköön ole! Silloin kerrotaan Masmovililta, että nämä pitää olla ihan tarkkaan samat. Nimi pitää olla ilman toista nimeä. Mun soppari on passinnumerolla eikä sitä voi vaihtaa NIE numeroksi ilman kirjallisesti sen toimittamista. Eipä tietenkään. Ja sitten on vielä joku ICC numero, jonka he AINA vaativat, kun vaihdetaan. Hih. Sama ihminen kertoi viikko sitten, että mitään ei tarvitse tehdä. Kiva vinkki olisi ollut jo silloin, että tiedot pitää olla samat.

Eli nyt sitten yhteys uuteen toimittajaan sähköpostilla, että nimi ilman toista nimeä. Käyttäkää passinnumeroa ja vielä tuo ICC numero.

Nyt odottelen sähköpostiin vastausta varmaan useamman päivän ja sitten selviää, että pitää mennä tekemään uusi sopimuspaperi.

Jännityksellä odotan, kuinka monta viikkoa menee, että numero on siiretty.

Uskomatonta vaan.

Advertisements

3 thoughts on “Asiakaspalvelun kukkasia

  1. Eikä ne kaikkia puutteita kerralla kerro. Kun noi saat korjattua ja odottelet pari päivää niin sitten kiukkuisena soitellessasi liittymäsi perään he kertovat ne viimeiset kaksi puuttuvaa / korjattavaa asiaa… 😛 (Miten niin olen epäileväinen….?)

    Like

  2. Pingback: Vuosipäivä | Vaihtamalla paranee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s