Maalari maalaa taloa, valkoista ja valkoista

Ainakin tuota mieltä ovat naapurini 😀

Täällä tehdään siis remppaa. Tai oikeastaan tehtiin. Asunto on ollut minulla nyt reilu viikon. Ihanat naapurini halusivat maalata asuntoni. He tekevät mielestään ilman palkkaa, en ole samaa mieltä. Tekevät siis ruoka ja juomapalkalla.

Viime viikon tiistaina mentiin kolmestaan naapureiden kanssa tyhjentämään asunto edellisesten omistajien jättämistä huonekaluista (sovittu) ja rojusta (ei sovittu). Ei kulunut kuin hetki ja kaikki oli parkkihallissa pois tieltä. Maalaushommat alkoivat sitten heti seuraavana päivänä.

Maalaushommien lisäksi puhdistuksen alla on liesituulettimen putki. Siellä oli linnunpesä. Ja ihmetellään uunin sähkövikaa. Jota ei vielä ole löytynyt.

Se mikä on ehkä suurin ihmetyksen aihe on se, että ovet ovat pieniä. Eteisen ovi on vain 80 senttiä leveä. Edellisten omistajien sohva ei mahtunut ulos ovesta (kiitti vinkistä), joten se odottaa parvekkeella laskua alas. Onneksi minulla on täällä oman sohvani mitat eikä myöskään se tule mahtumaana ovesta. Eli vedetään liinoilla parvekkeelta sisään. Kiitos espanja ja pienet oviaukot. Kaiken muun pitäisi mennä, ylläreitä odottaessa.

No mutta takaisin remonttiin. Asunto oli todella siisti ja seinät vaalean kellertävät, kuten suurin osa asunnoista täällä. Muita eurooppalaisia tämän minun todo blanco, blanco blanco käskyni naurattavat. Nyt ovat näheet asunnon valmiina ja ihmettely on vähentynyt 🙂

Aaahhh…se on siis valmis. Kuvia ennen ja jälkeen.

IMG_9080

Olohuone keltaisine seinineen.

IMG_9079

Näin hämärältä näytti keltaisilla seinillä.

IMG_9076

Sitten vähän maalattiin. Naapuri kävi vakoilemassa kuvan, kun itse olin töissä.

IMG_9097

Keltainen alkoi muuttua valkoiseksi.

IMG_9137

Tässä kaikki on valkoista, juuri kävin nappaamassa kuvan. Oikeasti maalaus valmistui jo lauantaina.

IMG_9139

Olohuoneesta keittiöön päin. Jotenkin näyttää pieneltä, ei se ihan noin mini ole 🙂

IMG_9094

Ai niin, ne vaihtoi lamputkin.

 

IMG_9068

Nyt on näppärät sekä keittiössä ja eteisessä.

IMG_9056

Ehdittiin me kilistelläkin. Taas joku mies kuvassa. Ei ole poikaystävä. On naapurin Arpat. Naapurilta sain tällaisen kuvamuiston.

Mitä seuraavaksi? No muuttokuorma!! Ja shoppailua 🙂

2 thoughts on “Maalari maalaa taloa, valkoista ja valkoista

  1. Pingback: Vuosipäivä | Vaihtamalla paranee

Leave a comment