Eläinlääkärissä

Suomessa ollaan kaikki eläintenomistajat totuttu maksamaan eläinlääkäreille. Ja paljon. Hyvin harvoin selviää alle 50 euron tai jopa alle 100 euron. Maksetaan erikseen toimistokulut, lääkärin vastaanottopalkkiot ja tutkimuskulut.

Täällä ollaan käyty lääkärissä jo useamman kerran. Rokotuksia pentuvaiheessa on enemmän täällä kuin Suomessa. Ja otan vielä koirilleni rokotteen leishmaniaa varten.

Rabies rokotus maksaa alle 14 euroa. Joo, siinä kaikki. Ei lisäkuluja. Ei toimistomaksuja. Vilja sai ripulin, mihin piti hakea antibiootit. Maksoin alle 25 euroa ja lääkkeet reilu 3 euroa.

Seuraava potilas tällä viikolla on ollut Maissi. Alkoi yskiä jo joku viikko sitten, mutta olen seuraillut. Liekö hihnassa vetämisestä vai onko joku kepin pala ärsyttänyt. Tällä viikolla yskä paheni ja soitin lääkärille. Liikkeellä todella paljon yskää. Ei tarvitse vielä tuoda koiraa, mutta yskänlääkettä kannattaisi hakea, Eli hain eläinlääkäriltä reseptin. Kulut nolla euroa. Yskänlääke reilu kuusi euroa. Jos kolmen päivän kuuri ei auta, sitten täytyy käydä näyttämässä. Ja otus on ihan tarpeeksi aktiivinen (yksi menetetty tyyny). Täällä ei haluata koirille turhia antibiootteja, kun pitäisi parantua ihan itsekseen. Hyvä niin 🙂

Mutta tämä on parantunut vaihtamalla. Eläinlääkärit todella mukavia ja muistavat koirien nimet, asiakkaiden nimet ja aina aikaa pussailla koiria. Niin tykkään! Ja on pikkupaikkakunnalla omat hyvät puolensa!

Eläinlääkäri Espanjassa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s