Kesälomalle Suomeen!

Näin se on kääntynyt, että Suomessa vietetään lomaa. Olen niin pitkään ajatellut, että Suomi on ihan kiva kesällä ja toimisi hyvin lomapaikkana, kun ei tarvitse siellä pitkään oleskella. Vihdoin tämä ajatus on toteutunut.

Tavallaan. Kuitenkin huomasin pari viikkoa sitten, ettei yhtään tunnu lomalta tulla Suomeen. Olla Helsingissä tai Itä-Suomessa, sehän on jo niin nähty. Lomalla pitäisi kokea uusia juttuja.

Kuitenkin sain lomasta ehkä rakennettua sellaisen, että lomantunne tulee jossain vaiheessa. Tarkoituksena on viettää Helsinkipäivä, joka on muutenkin tehty lomalla. Tarkoitus on mennä Porvooseen, kuten lomalla on tehty. Viettää aikaa Puumalassa, jota on aina lomalla tehty. Ja ystävien luona oleskelua ja yökyläilyä. Viimeisenä temppuna tein vielä varauksen Helsingin keskustaan hotelliin. Varasin kaksi yötä. Se teki vielä kivan lisän lomafiiliksen rakentamiseen. Vaikka kiva olla ystävien luona, on kuitenkin kiva ottaa aikaa ihan itselleen ja nauttia hotellin palveluista.

Asuminen täällä palmujen katveessa ja Välimeren siintäessä, on olo kuin olisi lomalla jatkuvasta. Lomalla, jossa päivällä käydään töissä.

Odotan mielenkiinnolla, olenko näin pienessä ajassa unohtanut Suomesta jotain, joka näyttää erikoiselta. Naapurini oli käynyt kotimaassaan Hollannissa ja aiheuttanut hilpeyttä hihkumalla, kun on niin paljon hollantilaisia autoja. Saa nähdä, mitä minä hihkun.

Tarkoituksena olisi pistää mieleen ärsytyksen ja ihastuksen aiheet. Etukäteen niitä en osaa edes ajatella.

Huomenna lähtee lento Suomeen. Koiria tulee ikävä, vaikka saavatkin Suomesta seurakseen huippudogsitterin. Maissi varmasti tuplaantuu sinä aikana.

Advertisements

One thought on “Kesälomalle Suomeen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s