Casabermeja

Jardin de Botanicosta jatkoimme matkaa lounaspaikkaa etsien. Reitti oli selkeä eli ajetaan Montes de Malagan ympäri ja katsotaan, mitä matka eteen tuo.

Ajoimme puolisen tuntia ja vastassa oli kylä Casabermeja. Olimme katsoneet kyllä kartasta, että siinä on kylä ja päätimme etsiä lounaspaikan.

Kylä näytti hyvin paikalliselta ja todella viehättävältä. Risteyksessä oli pari opastetta ravintoloihin. Ensimmäisessä käytiin ja se olikin merkitty jo ovessa sellaisilla tarroilla, että epäilin arvokkaaksi. No ei tietenkään Suomen hinnoissa, mutta pääruoka silti lähempänä kahta kymppiä. Eli paikalliselle kallis! Eikö ulkona pystynyt siinä syömään.

Kylän kirkontorni


Pari tapaspaikkaa heti parkkipaikan vieressä.


Näkymää vuorille

Siirryimme eteenpäin ja löysimme toisen ravintolan. Siellä olikin ihmisiä enemmän. Ja kiva terassi. Ruokalistakin oikein hyvä. Mitään odottamatta, söin itseasiassa parhaan täällä syömäni ruoan siellä. Voi siis todellakin suositella vaikka sunnuntaiajeluksi!


Ravintola El Puerto


Niin hyvää rosada-kalaa! Ja friteerattua munakoisoa sekä
uunissa tehtyjä perunoita.


Kahvinen flan ja kasa kermavaahtoa. NAM!

Tämä näytti olevan paikan pääkatu. Rauhallista siestan aikaan

Matkan oli tarkoitus jatkua tästä vuorille. Kuitenkin käännyimme tässä kohden takaisin Benalmadenan Xanit sairaalaa, koska äitini aamulla ilmaantunyt rytmihäiriö ei ottanut korjaantuaakseen. Eli road trip sai erilaisen päätöksen, mutta teema toteutui, ei tiedetä mihin päädytään. Äitini rytmi korjaantui sairaalassa ja voi ihan hyvin taas! Ei hätiä mitiä. Olipahan sekin kokemus. Btw. Päivää ennen automurtoa.

Advertisements

2 thoughts on “Casabermeja

 1. Kiva kylämiljöö!
  Mistä kalasta pidät eniten? Eli mitä ravintoloissa kannattaa tilata kun kalannälkä iskee B-)

  Entäpä miten valitsit nettiyhteyden Fugessa?

  Like

 2. Oli aivan ihana löytö! Rosada on ehdottomasti noussu suosikkikalaksi. Sitä saa tuoreena, jos kalastajat sitä ovat saaneet saaliiksi. Pakkasesta löytyy myös fileitä, jotka on tosi käteviä käyttää. Sitä saa ravintolasta sekä pannulta/grillistä tai friteerattuna. Kumpikin tosi hyviä!

  Nettiyhteyden valitsin ystävien suosituksella. Oikeastaan sen mukaan, mistä otin puheimen. Fuengirolan Mi Movile liikkeestä, jossa suomenkielinen palvelu. Heillä oli suositella liittyvä, jonka saa tarpeen mukaan katkaistua 1 kk ilmoitusajalla. Asennus oli talvella ruuhkattomana aikana pari päivää. Ja maksaa noin 35 euroa kuussa. Eli on laajakaista, niin puhelimellakin pääsee kiinni. Ja vieraat myös pääsevät nettiin.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s