Ryöstö!

Yli puoli vuotta on täällä saanut elellä ilman roistoja. Nyt sitten, keskellä kirkasta päivää, kahdenkymmen poliisin keskellä se sitten tapahtui. Muutenkin tapahtumarikkaan viikon keskellä alkaa jo odottaa, että viikko päättyy ja voi aloittaa seuraavan puhtaalta pöydältä.

Äitini kanssa mentiin koirarannalle ja parkkeerattiin auto vilkkaalle parkkipaikalle. Supervilkkaaksi sen vielä teki samaan aikaan alkanut harrikkatapaaminen, joka toi paikalle ja viereiseen kahvilaan noin 100 harrikkaa ja parikymmentä valvovaa poliisia. Puolitoista tuntia pois autolta ja ajoimme kotiin. Kotipihalla sitten ihmetystä, kun fleege kadonnut. Ajateltiin, että tipahtanut johonkin autosta noustessa.

Mutta sitten. Ahaa, puuttuu mun mun neule. Ahaa, puuttuu äitini silmälasit.

Typerät. Autoon ei pidä jättää mitään. Tarkkana olen ollut, ettei mitään vähänkään arvokasta jää sinne. Mutta kyllähän nyt käytetyt vaatteet voi jättää. Ei voi. Ei todellakaan voi.

Ovet oli varmana lukossa eikä murtojälkiä ole. Ammattimaista. Vuokra-autoja varmasti vuokraa myös vorot, jotka sitten teettävät tupla-avaimet ja jahtaavat vuokra-autoja.

Onneksi koira ei ollut kyydissä. Painajainen.

Nyt on sitten tehty rikosilmoitus. Eli soitto National Policelle 902 102 112. Siellä valinta numerolla, että haluaa selvittää asian englanniksi. Puhelimessa selvitin tapahatuneen, auton tiedot ja kadonneiden tavaroiden tiedot. Seuraavaksi poliisi lähettää raportin Fuengirolan National Policeen, josta raportti tulostetaan ja käyn sen allekirjoittamassa. Ihanaa, kaiken tämän voi tehdä 24/7.

Sellaista tekemistä tähän lauantai-iltapäivään.

Advertisements

3 thoughts on “Ryöstö!

 1. Ryöstö on aina ryöstö ja tunne siitä, että joku on käynyt tsekkaamassa autoasi hätkähdyttää aina!

  Koiraranta on kyllä yksi suosikkipaikkani vaikka nykyisin minulla ei olekaan omaa koiraa. Se ilon määrä on uskomaton, kun koirat kirmaavat porukoissa tai yksikseen rantaviivalla. Harvoin näkee nahisteluja ja aina välillä koira palaa omistajansa pyyhkeelle vaikka vain tsekkaamaan, onko vielä eväitä. Usein juuri mm.noutajat ovat eväskorista kiinnostuneita. Vielä voi käydä juomassa suolatonta vettä jalkojenpesupaikalta. Kateeksi käy jopa Espanjan koiria! Ehkäpä joku päivä saan vielä oman koiran esim. löytökoirista.

  Like

 2. Todella ärsyttävää ryöstöhommat. Toisaalta hyvä, että kerran käy, se taas vaan varmistaa omaa ajattelua, että MITÄÄN ei pidä jättää autoon.

  Täällä sekä koiraranta että koirapuisto on todella mukavia paikkoja. Koirat käyttäytyy käsittämättömän hyvin. Heh, mun noutaja tosiaan änkesi ihmisten kasseille. Ikuinen nälkä! Mutta onneksi ihmiset, jotka evätkorit tuo koirarannalle, ymmärtävät myös, että joku saattaa kiinnostua ja osaavat nätisti ajaa pois.

  Like

 3. Pingback: Vuosipäivä | Vaihtamalla paranee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s