50 shades of pink

Kevät tulee ja yritän saada asunnon vahvaa punaista siirtymään johonkin muualle. Punaiset sohvatyynyt ovat saaneet jo lähteä ja harmaata tuli tilalle. Mutta se on liian synkkää mulle. Täytyy saada väriä.

Tänään käväisin La Canadassa. Piru, vinkatkaa nyt joku, miten saan sen espanjalaisen n:n? Tuo on siis iso ostari, tosin siellä on vain pari sisustusliikettä. Ihana matto löytyi, joten punainen paksu matto päätyi rullalle vierashuoneen sängyn alle. Se löytyi Habitatista.

Linssilude paikalla, hyvin sopii sävyihin.

Ja yksi ihana tyyny, joka taas tosi kivasta liikkeestä, jossa olen käynyt ennen Miramarissa. Se liike on portugalilainen A Loja do Gato Preto.

Hieman väriä harmaan keskelle

Hieman on kyllä feng suit sekaisin, kun näitä värejä pikku hiljaa lisäilee ja muuttelee valmiiksi sisustettuun asuntoon. Nuo espanjalaishenkiset hyvin tummanpuhuvat punaiset taulut on kyllä murheengryyni. Mihinköhän ne piilottaisi? Tai onkohan niiden taustaseinä ihan eri värinen kuin muualta. Kääks. Ehkäpä vaan eletään feng suit sekaisin.

Advertisements

2 thoughts on “50 shades of pink

 1. Ihana Anni!
  Kiitos lämpimästä Españan tuulahduksista tänne harmaan keväiseen Pohjolaan. Josko iPadilla kirjoittelet, toi ñ aktivoituu näppäimistä pitempään n:ää painamalla. Toimii muidenkin erkoiskirjaimien kanssa…
  Parhain terkuin,
  Ulla ❤️

  Like

 2. Heippa! Kirjoitan Mac Bookilla, ohjeetkin googlannut muttei toimi tällä. Yosemite tökkii ja löysinkin arvosteluja, että erikoismerkit hävinneet. Mutta varmanasti ne jossan piilottelee 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s