Olohuoneeni, por favor

Kuljetaanpa eteenpäin asunnossani. Eteisestä astutaan seuraavaksi olohuoneeseen. Olohuone alkaa ruokailutialla. Ruokailutilaan kuuluu ruokapöytä, joka on samaa kalustesarjaa kuin iso senkki sekä makuuhuoneen kalusteet. Ihan kiva, että on samaa sarjaa kuitenkin. Espanjalaisaiheiset taulut seinällä. Itse en valitsisi ruokailuryhmää enkä tauluja. Mutta ovat ihan siedettävät. Kerran olen tuossa syönyt, kerran tehnyt kouluhommia. Sohva on enemmän mun juttu.

Naapuritalon asunnossa, jota kävin katsomassa, joka ehti mennä muille, oli keittiö ja olohuone yhdessä. Se oli itseasiassa kivempi, mutta aina ei voi voittaa.

Suuri ruokahuoneeni

Sitten kun kääntää nenän toiseen suuntaa, avautuu olohuone. Olohuoneessa on kaksi nahkasohvaa. Kolmen istuttava ja kahdenistuttava. Värimaailma musta-puna-valkoinen. Ei taaskaan tyyliäni, mutta menettelee. Tykkään punaisesta ja valkoisesta. Taulut ovat myös vahvasti punaisia. Ehkäpä kesää kohden voisi hankkia toisen maton ja muutaman vaaleamman tyynyn. Tuo pöytälamppu tuolla päädyssä. Ihan kamala!! Osanssi jalka ja valkoinen varjostin. Hirvitys! Kun inspiraatio iskee, ne saavat mennä varastoon ja käyn vaikka Ikeassa. Tosin tuota en ole käyttänyt koskaan eli ehkäpä vaan tuon varastointi riittää.

Tuossa sohvannurkassa tulee vietettyä näin talvella aikaa.

Sohvaan vastapäätä on tietenkin telkkari. Telkkaripöytä on lasinen ja musta. Hirveä. Mulla on muutenkin vihasuhde kaikkiin tv-tasoihin. Tuo on nyt vaan kestettävä. Telkkarista tulee kyllä ohjelmaa, mutta Yle Areena ja Netflix on kyllä enemmän käytössä. Leffoja voisi välillä katsoa, mutta en vielä ole edes etsinyt, löytyisitkö jostian telkkariohjelmat. Toki telkkarista ne näkee, mutta kun ei jaksa sitä varten pistää päälle. Laiskuuden huippu!

Olohuoneest avautuu ovi parvekkeelle. Ja kuten näkyy, kaltereiden takana ollaan. Ja kolmen lukon. Ja varashälyttimen. Jos joku tulee siitä sisälle, on hän vaivaa joutunut näkemään. Kiva kun koiruuskin pääsee kulkemaan edestakaisin. Tosin tätä kirjoittaessa tulee talvi ja +13 asteen säät takaisin. Ehkä muutaman viikon päästä taas voidaan nauttia partsista.

Verkot kävi persukoneessa ja ovat nyt kivat. Niissä oli tuplaverhot ja valkoisten lisäksi oli vaaleanvihreät valoverhot. Ne ovat nyt kaapissa.

Ihana aurinko tulee olkkariin. Linssilude Angry Bird suussa.

Saa nähdä, mikä huone pääsee seuraavana esittelyyn. Vielä niitä riittää pari. Kunhan saa taas kuvia lisää napsittua. Makkari voisi olla, mutta siellä myös hieman “verhoissue” vielä päällä. Keittiö voisi ollakin jo valmiina kuvaustähdeksi.

Advertisements

2 thoughts on “Olohuoneeni, por favor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s