Kolme yötä matkaan on

Täytyy sanoa, että viimeinen viikko ennen reissuun lähtöä on haastavaa. Kylmä ja harmaus jäytää eikä tekemistä pienessä Puumalan kylässä ole. Aika kuluu superhitaasti. Sen siitä saa, kun ei ole kotia Suomessa. Ainakin on vahvistunut, että kuolisin pystyyn, jos näin pienellä paikkakunnalla joutuisi oikeasti elämään. Ei ikinä. Vaikka pärjäänkin yksinäni hyvin pitkiäkin aikoja haluan kuitenkin, että ihmisiä on ympärillä.

Tänään on onneksi hemmotteluhoito, joka vie pari tuntia ja huomenna on opiskelua tiedossa. Heti aamulla on Skype opiskeluryhmän kanssa juuri alkaneesta kurssista ja sen jälkeen täytyy vielä viimeistellä opinnäytetyö. Sitten se onkin esityksen tekemistä vailla valmis. Esityspäivä on 26.1.

Pelastus on onneksi Googlen Street View. Kun mitään muuta kuvaa uudesta kodista ei ole, voin pyöriä talon ympärillä googlen avulla 🙂

Mun koti, eka kerros toinen oikealta, pikkupalmun takana 🙂

Muuten kaikki alkaa olla selvää. Maanantaina heti aamulla aikaisin Helsinkiin. Pitää käydä vielä ortopedin luona näyttämässä kerran jalka. Illalla kahdeksalta lähtee kone. En muista, milloin näin paljon viimeksi olisin halunnut lentokentälle! Matkakuume on pahana!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s