Ensimmäinen muuttopäivä ja hymyn aiheuttajat

Muuttopäiviä sisältyy kaksi kappaletta kolmeen viikkoon ja ensimmäinen niistä on nyt suoritettu, jihuu!

Tänään ollut kyllä kiirus päivä. Siihen ei auttanut, että heräsin puoli kymmeneltä. Jep, Espanjan aikataulu on tarttunut hienosti. Aamiaisen teko keskeytyi, kun huomasin ettei maitoa enää löydy kaapista. Pikaisesti vaatteet päälle ja ilman meikkiä ja hiustenlaittoa kauppaan. Kassajonossa oli mies isojen ostoksien kanssa juuri ennen minua. Hän kysyi, haluanko mennä ensin. Uskomatonta ystävällisyyttä. Kiitin kovasti kahvihimoissani ja menin ohi. Päivän hymynaiheuttaja nro 1.

Aamiainen ja koiran kanssa pihalle sekä suoraan asuntovälitykseen maksamaan loppulasku eli sähköt ja siivous. Ennakko riittä ja sainkin itse takaisinpäin maksua. Hyvä niin. Sitten hakemaan Hanna autoa lainaan muuttoa varten. Junalla, kuten monesti aiemmin. Olin ostamassa lippua, kun security-nainen tulee sanomaan, ettei koiralla ole asiaa junaan ilman kuonokoppaa. Enpä ollut asiasta ennen kuullut vaikka paljon matkustanut ja vaikka kuinka monta security-tyyppiä on matkalle sattunut. Ehkäpä tämä oli niistä rohkea ja uskalsi tulla puhumaan. Minä sitten sönkkäsin espanjallani, että en ole tiennyt sitä ja miten olen monta kertaa reissannut junalla koiran kanssa. Ehkäpä epätoivoinen sönkkäys auttoi ja security-nainen antoi luvan vaan tänään mennä junaan koiran kanssa ilman kuonokoppaa. Päivän hymynaiheuttaja nro 2.

Auto oli haettu ja pakkaushomma edessä. Ruokakaupassa kävin vielä ostamassa illan dinneritarpeet ja kaupassa oli brittiläinen mies, joka lauloi mm. Frank Sinatraa ihan hyvin ja kovaa kävellessään ympäri kauppaa. Leipähyllyllä totesi iloisesti leivästään minulle, että onpa hyvän hintaista. Kassajonossa laulu jatkui iloisesti. Ja kyllä, hän oli autolla eikä ollut humalassa. Ihan vaan muuten iloinen heppu. Päivän hymynaiheuttaja nro 3.

Pakkasin täällä olevan pikkuasuntoni kahteen eri osaan: toinen osa mitä lähtee Suomeen ja toinen osa joka jää tänne odottamaan tammikuun paluuta. Enemmän jää tänne kuin tulee mukaan. Kesävaatteita ja kesäkenkiä lienee turha raahata. Kummasti sitä on ruokatarvikkeita ja muutamia astioita kertynyt, jotka on nyt pakattuna Hannan ja Jessin alakerrassa.

Huomenna siis Suomeen ja aloittamaan seuraava muutto-operaatio. Sitä ennen luvassa vielä firman pikkujouluja ja pientä jalkaleikkausta. Todella vaikea uskoa, että kolmen päivän päässä sitä ollaan Helsingissä pikkujouluissa. Ihan utopistista!

Kyllä on ihmisellä tavaraa. Tämä kuva ei tee oikeutta määrälle.

ps. Täytyy varmuudeksi pakata Olivian peruja oleva kuonokoppa mukaan vaikkei sitä jatkossa enää niin junalla kulje, kun autokin seisoo pihalla.
Advertisements

4 thoughts on “Ensimmäinen muuttopäivä ja hymyn aiheuttajat

  1. Tervetuloa Suomeen! Sataa tihuttaa vettä, lämpötila +2, pimeää 8 tuntia, loput harmaan hämärää:) Mutta jouluvalot ja hyvä tunnelma viritetty. Toivottavasti ehditään nähdä. Hyvää matkaa! Rapsutuksia murulle!

    Like

  2. Kiva lukea blogiasi täällä pimeässä, luihin saakka menevässä viluisessa Suomessa. Espanjaikävä on kova, ensi syksynä toivottavasti kotiosoite on siellä. Tervetuloa Suomeen toteamaan, että päätöksesi pysyä siellä on oikea.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s