Asuntoasiaa – sieluun sattuu

Onnistuin myymään Tapaninvainion asunnon juuri Espanjaan lähdön aikaan. Uusi pitäisi Helsingistä jossain vaiheessa ostaa. Voin kertoa, että motivaatio sitä etsiä on nolla, kun katsoo, mitä täällä saisi samalla budjetilla.

Suomessa etsin Meilahti, Ruskasuo ja Taka-Töölö akselilta asuntoa. Budjetillani saa 45 neliön asunnon kerrostalosta, joka ehkä on juuri remontoitu. Minikylppärillä varustettuna. Ei parkkipaikkaa ja vastikkeet ainakin 200 euroa kuussa.

Katsotaanpa, mitä täältä saa samalla hinnalla. Ehkä kun nämä on katsonut, ymmärtää miksi asunnon ostaminen Helsingistä ei kiinnosta sitten yhtään. Ei yhtään. Sieluun sattuu.

Hieman remppaa kaipaava asunto, alle kymmenen minuuttia rannasta ja Marbellasta. 2-3 makuuhuonetta, kaksi kylppäriä. Aidatulla alueella, ilmainen pysäköinti. Ilmastointi ja lämmitys, marmorilattiat. Uima-allasalueet. 138 neliötä, 269 000 euroa. Kuvat.

 

 

Sitten vähän kauemaa pikkukylästä saisi Villan uima-altaalla. Aika pitkälle remontoitu ja pihalla hedelmäpuut. Kolme huonetta ja kolme kylppäriä. Hintapyynto on 275 000 mutta tarjousia otetaan vastaan. Neliöitä talossa 194. Kuvat.

 

 

 

 

Calahondasta pintaremonttia kaipaava asunto 115 neliötä, kolme makkaria ja kaksi kylppäriä. Kiven heiton päästä rannasta. 20 neliöinen terassia ja taloyhtiöllä on uima-allasalue. Hintapyyntö 179 000. Kuvat.

 

No sitten ihan uutta Marbellassa. 184 neliötä, kaksi makkaria, kaksi kylppäriä. Terassi vaivaiset 38 neliötä. Myydään luksusasuntoina. Hinta 217 000. Kuvat.

 

 

 

Sitten vielä yksi Mijas Costalla. 152 neliötä, kaksi makkaria, kaksi kylppäriä. Ei voi moittia maisemia. Hinta 197 000 euroa. Kuvat.

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s