Kuntosalihommia

Täytyyhän täälläkin pitää kunnostaa huolta! Kuten jo kerroinkin, kuntosali on tosiaan heti toisella puolella tietä. Ei voi ainakaa sanoa, ettei jaksa raahautua salille. Kontaten pääsee kyllä perille.

Gimnasio Coliseo Fuengirola

Kuntosali täällä on aika samanlainen kuin Suomessa. Suurinpiirtein samat laitteet löytyy täältä. Levytangot on onnettomia! Painavat itsenään maksimissaan 10 kg eli siihen saisi aika monta levyä latoa, että tulisi kunnon painot. Tuskin pystyn laittamaan viittäkymmentä, tuntuu, että 30 kg lisäyksellä tanko jo taipuu 😀

Hiki virtaa! Tietää tehneensä

Mutta muuten kaiken pystyy tekemään. Kolmen kuukauden kortti maksoin 90 e. Sillä saa käydä niin paljon kuin lystää, sekä salilla, että jumpissa. Ja jumppia on kyllä tarjolla paljon. Kaksi salia illan koko ajan käytössä. Eniten on tunteja selvästi spinningiä, sitä on useampi kerta päivässä tarjolla. Sen lisäksi puolen tunnin vatsalihastreenejä, bodytonea, pilatesta,  crossfittiä, zumbaa yms.

Zumbaa kävin jo kokeilemassa. Mietin, miten selviän rytmeistä latinoiden kanssa. Helposti 🙂 Kari Shortin tunneilla jo muutaman vuoden käyneenä ei tarvinnut taitojaan hävetä. Helposti pysyin mukana espanjanrytmeissä. Meno oli kovaa ja ihania espanjalaisia biisejä koko ajan. Hyvä fiilis jäi! Zumbaa on kaksi kertaa viikossa eli täytyy käydä aina kun vaan ehtii.

Salilla on kyllä tosi sama meininkin kuin Suomessa. Tosin apua saa heti. Kun tipautin levypainon kiinnittäjän, heti oli joku nostamassa. Tai jos hetkeksi ihmettelee jotain laitetta, joku auttaa heti. Siellä myös on pt hommissa omien asiakkaidensa kanssa koko ajan. Kuitenkin tosi sama meininki. Jotkut tekee porukalla/pareittain. Osa musat korvilla.

Zumbassa oli ihmisillä ihan samanlaiset vaatteet kuten Suomessa. Ja yllätyin siitä, että takarivissä oli hiljaista ja hymytöntä sakkia ihan niin kuin usein Suomessa 🙂 Ei kuulunut espanjalaistyylinen pälätys. Hassua!

Nuo 20-30 minuutin vatsatreenit kyllä täytyy käydä testaamassa. Mahtaa tietää tehneensä sen jälkeen!

Nainen – mujer

Täällä on ollut sen verran kiirettä, etten ole salille ennättänyt niin paljon kuin olisi pitänyt. Toinen haaste on ollut ruoka. Eli proteiinin saaminen. Suomessa rahkat ja raejuustot kuuluu ruokavalioon, mutta niitä ei täältä saa. Ei auttanut kuin painella fittnesskauppaan ja ostaa puhdasta proteiinijauhetta. Ehkä sillä sitten pärjää. Maitoa tulee kyllä käytettyä paljon enemmän sekä kahvissa että aamuweetabiksissä.

Mutta liikuntaa on kyllä tullut harrastettua. Pari tuntia kävelyä Viljan kanssa päivittäin, yksi kolmen tunnin hiking vuorella, ratsastusta useampi tunti eli ei täällä ihan vaan kirjoiteta 🙂

Advertisements

One thought on “Kuntosalihommia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s