Hitaat aamut

Lungi meininki on päässyt ihoni alle. Herätyskelloa ei tarvitse, sitä heräilee joskus ennen ysiä vaikka ikkunaverho, siis sellainen rautainen on alhaalla ja pimentää. Pienen avun antaa alakerrassa oleva core training sali, joka alkaa jumputtaa ehkäpä kasin jälkeen.

Sitten koiruus pihalle. Aamulenkit kestää kyllä puolesta tunnista tuntiin. Lisää lenkkihommista kirjoittelen, kun keräilen hieman kokemuksia lisää 🙂 Jos ehtisi heti kahdeksan jälkeen, olisi ilman lenkkeilyyn hieman parempi, ysin jälkeen on jo helle.

Sitten aamuainen, joka täällä on Weetabixia hillolla ja iso kuppi espressoa isolla lorauksella maitoa. Kahvi maistuu täällä ihan superhyvälle. Sain Hannalta lahjana maailman söpöimmän mutteripannun.

Kahvin kanssa tietenkin päivitetään maailman tilanne sosiaalisen median kautta ja muutenkin, jos kello on äkkiä yksitoista. Tästä sitten itsensä keräillen opiskeluhommiin.

Tätä kun tekee kolme kuukautta, mitenhän sitä vielä tottuu normaaliin työrytmiin 😀

Manana!

 

Advertisements

2 thoughts on “Hitaat aamut

  1. Juu, pidän kyllä. En niinkään välitä mikä viikonpäivä pidän, mutta silloin kun on paljon tekemistä. Tänään en ehdi kuin ehkä tunnin opiskella. Huomenna menee päivä tallilla, mutta illalla luento. Eli huomenna “vain” perusopiskelua. Sitten on aherrettava pari päivää täysillä. Eli vapaapäivät tulee luonnostaan sen mukaan, mitä muuta on ohjelmassa 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s