Meidän koti

Fuengirolasta löytyy meidän koti seuraavat kolme kuukautta. Aloin etsiä asuntoa keväällä ja Aurinkorannalla se on helppoa sen suomalaisen yhdyskunnan takia. Katsoin asuntoa Benalmadenasta ja Funegirolasta. Ystävän perhe asuu juuri näiden kaupunkien rajalla.

Otin yhteyttä muutamiin välittäjiin, joilta tulikin ehdotuksia. Osa oli kalliita ja osa taas kaukana rannasta ja olisi vaatinut auton. Haave oli kuitenkin päästä kävelymatkan päähän merenrannasta.

Yksi välittäjä kertoi houneistohotelllista, josta vuokrataan asuntoja pidemmäksi aikaa. Päädyin vuokraamaan yksiön Mediterraneo Real hotellista. Valitsin huoneen edullisemmasta päästä eli pienen yksiön. Kuvia laitan, kun saan itse niitä paikanpäällä otettua.

Ja asunto on koiraystävällinen 🙂

Ystäväni äiti jätti viime talvelta valmiiksi odottamaan “Annin kassin”, joka helpottaa pakkaamista todella paljon. Lakanat ja pyyhkeet odottavat siellä.

Lennämme Espanjaan sunnnuntaina ja asunnon saamme maanantaina. Yksi yö siis kyläillään ja saadaan todella fiilistellä eka päivä siellä olemista.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s