Ettei elämä vaan käy tylsäksi

Kaksi viikkoa reissun alkuun.

Päätinpä sitten myydä kotini. Ja sainkin ihan itse myytyä kolmessa viikossa. Sen verran älyä riitti, että lupauduin muuttamaan tästä ulos vasta joulukuussa. Eli matkalta paluun jälkeen. Tulevaa kotiahan ei ole ja aikamoinen onnenkantamoinen pitäisi olla, että se ennen reissua löytyisi. Eli tulen vanhaan kotiini, mutta sen jälkeen onkin aikaa enää kolme viikkoa poistua. Johonkin.

Ja jottei olisi liian helppoa, käyn jalkaleikkauksessa tai tarkemmin tähystyksessä 1.12. Eli sairasloman lopuksi, pitää muutto suorittaa. Johonkin. Jotenkin. Itsehän en pahemmin mitään kanna. Eli suuri muuttotalkookutsu on lähdössä about koko maailmalle. Varokaahan vaan.

Tämä tarkoittaa, että ennen reissua pitää pakata kaikki paitsi ne esineet, mitä tarvitsee joulukuun parina ensimmäisenä viikkona. Olen jo pitänyt kirppistä, myynyt ylimääräistä tavaraa ja heittänyt rojua roskiin parin viikon aikana. Tänään täytin ensimmäiset kuusi muuttolaatikkoa.

Viikon aikana olisi myös suurinpiirtein pakattava espanjantavarat. Menossa on siis elämää suurempi lajitteluoperaatio. Toivottavasti matkaan lähtee oikeat tavarat enkä löydä Ugg-buutseja, kun avaan matkalaukun Espanjan lämmössä.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s