Tukihakemus lähetetty

Aikuisopintoraha ei ole mitenkään verrattavissa oman opiskeluajan tukiin. Aikuinen saa ansiosidonnaista, joten sillähän jopa pärjää. Varsinkin, kun etukäteen asiasta tietää ja pistää hieman säästöön etukäteen.

Tukihakemus on lähetetty ja viiden viikon jonoa povaavat. Nelisen viikkoa on odotusaikaa jäljellä. Eipä siinä mitään estettä pitäisi olla. Silti sitä odottaa, että mitähän sanovat.

Asuntohommaa odotan innokkaana. Ystävät Espanjassa haluavat tutkia markkinoita ja hieman kysellä. Eiköhän sieltäkin ala lähiviikkoina kuulumaan.

Koira on lähdössä mukaan. Sellainen joka ei ole ennen lentänyt. Joutuu vielä kokonsa vuoksi ruumaan. Kerta se on sitten ensimmäinenkin. Kuljetuskoppa-asiaa pitää vaan ajoissa alkaa selvittää. Toivottavasti jostain löytyisi sellainen lainaan tai vuokralle. Pitää tyyppi etukäteen siihen totuttaa eli elokuun alussa olisi hyvä kopin muuttaa olohuoneeseen.

Joka päivä reissua tulee mietittyä ja aikaa tuntuu vielä olevan paljon. Tosin. Kolme ja puoli viikkoa kesälomaan. Kesälomaa neljä viikkoa. Sitten neljä viikkoa töitä ja menoks!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s