Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella

Ongelma on talvi. Ja kylmä. Haaveilen alituisesti asuvani maassa, jossa ei ole kylmä. Onhan talvessa hetkensä, mutta Suomessa se on vaan liian pitkä. Enkä osaa varmastikaan arvostaa hyviä puolia, joita tässä maassa on. Olisi tärkeää, että katsoisin asiaa kauempaa. Varmasti olisi 🙂

Aloitin syksyllä 2013 opiskelemaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Ensimmäisenä opiskelupäivänä sain kuulla,  että myös aikauisopiskelijat voivat lähteä lyhyeen, kolmen kuukauden vaihtoon. Otin heti tilaisuudesta kiinni!
Nyt on tammikuun 2014 puoliväli. Asia on edennyt hyvin hitaasti. Tähtäimenä on Italia tai Espanja. Italiassa Milanon pohjoispuolella oleva pieni kaupunki tai Espanjassa Valencian yliopisto. Jälkimmäinen kiinnostaa useammastakin syystä enemmän.
Tällä hetkellä odotamme koulun kanssa tietoa syksyn kursseista. Ja sitä, että saavat master-tason sopimukset kuntoon. Barcelorit vaihtaa enemmän, masterit vähemmän. Taidan siis olla kyseisiin paikoinen koulustani ensimmäinen master-vaihtaja.
Nyt näyttää, että homma toteutuisi.
Paitsi pomoni ei vielä tiedä. Joskus vihjaisin, mutta uskon, että siitä ei jäänyt muistijälkeä. Tulevalla viikolla täytyy asia ottaa esiin. Jännää!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s